Rendőrségi

2009.04.01. 02:29

Autózott volna a jubiláló trió

Dunaújváros - Extrém mennyiségű, száznál több bűntény elkövetése köthető ahhoz a három, 16, 17 és 19 éves nagyvenyimi fiatalemberhez, akiket most idegen jármű önkényes elvételével gyanúsít a rendőrség.

Kocsis Noémi

A bajkeverő trió a hétvégén szórakozásból tartott hazafelé, de menet közben elfáradhattak, mert úgy döntöttek, elkötnek egy autót, és azzal furikáznak haza a városból.

A Városház téren meg is lelték a kedvükre való autót, egy Dacia-t, de nem tudták betörni az ablakát. Pechjükre volt egy szemtanú, aki nem volt rest megcsörögni a 107-et. Ráadásul a helyi rendőrkapitányság bűnügyesei éppen a szórakozóhelyeket ellenőrizte, úgyhogy igen hamarosan a Dacia-nál is teremtek, és fülöncsípték a jómadarakat.

A három fiú már 14 éves kora előtt kezdte az ügyködést, gyermekkorúként azonban nem vonhatták őket fe-lelősségre. Mintegy hatvan vagyon elleni cselekmény miatt most is eljárás folyik ellenük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!