Rendőrségi

2010.11.05. 08:55

Eltévedtek az erdőben, de előkerültek

Isztimér külterületén egy öt tagú kiránduló család került a korai sötétedés miatt kisebb bajba csütörtökön. Este hat óra után érkezett a segélyhívás a móri rendőrökhöz, hogy a két részre vált család elveszítette egymást valahol a Burokvölgy környékén.

feol.hu

A három fős csoporttól érkező segélyhívásra a kincsesbányai körzeti megbízott a polgárőrök segítségével és egy a területet jól ismerő vadásszal szervezte meg a kutatást. Nagy teljesítményű lámpákkal és folyamatos telefonos kapcsolattartással este fél nyolcra mind a két csoportot sikerült kisegíteni az erdő és a sötétség fogságából. Szerencsére senkinek sem esett baja.

A székesfehérvári járőröknek egy másik eltűnéssel akadt dolguk. A bejelentés szerint egy férfi, kisebb vita után autóba ült, majd élettársának küldött egy sms-t, ami öngyilkossági szándékra utalt. Ezután már a hölgy nem tudta elérni. A járőrök megkezdték a férfi felkutatását, e közben az ügyeletnek sikerült vele kapcsolatot létesíteni. Az ügyelettel folytatott beszélgetés hatására megnyugodott, felhívta élettársát és hazament. A férfi később orvos jelenlétében mondott le öngyilkossági szándékáról. Az orvos nem látta indokoltnak a férfi kórházi elhelyezését.

Dunaújvárosi rendőrök október közepe óta eltűnés miatt köröztek egy 17 éves iváncsai fiút. Csütörtökön nevelőszülője társaságában ment be a kapitányságra, hogy jelezzék, hazament. A fiú elmondása szerint a köztes időben barátnőjénél volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!