Rendőrségi

2012.06.08. 11:24

Ököllel ütötték feleségüket

Bicske - Több, nőket ért bántalmazás miatt érkezett bejelentés csütörtökön a rendőrségre.

feol.hu

Volt férje ellen tett feljelentést tegnap délelőtt egy 39 éves bicskei nő. A férfi ugyanis veszekedést követően közös lakásukban többször ököllel arcon ütötte, a nő könnyű sérülést szenvedett. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon. A férjet – aki önként jelent meg a kapitányság épületében – gyanúsítottként hallgatták ki.  

Sárszentmihályon, a Dózsa György utcában lévő egyik háznál csütörtökön kora délután intézkedtek a rendőrök egy 34 éves férfivel szemben, aki otthonában agresszíven viselkedett. Először egy polcot tépett le a falról, majd két ajtót betört, illetve egyszer a feleségét is meglökte. A rendőrök így előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.    

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra tegnap este egy férfi tett bejelentést arról, hogy Mezőszilason, a Hadak utcában apósa ököllel bántalmazta saját feleségét, aki ennek során nyolc napon belül gyógyuló bordazúzódást szenvedett. A rendőrök a feljelentett férfit előállították a kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bántalmazással kapcsolatban - tájékoztatott Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!