Rendőrségi

2012.09.08. 05:09

Anyagi gondjai miatt rabolta ki a patikákat

Veszprém - Nem túlzás azt állítani, hogy az egyik legkeresettebb tettes került rendőrkézre, akinek elfogására külön nyomozócsoport alakult; a szerencse is a rendőröket segítette. Öt veszprémi patika és kisbolt kirablása mellett három, Fejér megyében elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítják azt a 44 éves férfit, aki Székesfehérváron került előzetes letartóztatásba.

feol.hu

Információk szerint Székesfehérváron egy alkalommal a Szekfű Gyula utcai, kétszer pedig a Széchényi úti gyógyszertárat rabolta ki, illetve próbálkozott.

A Veszprémben elszaporodott rablások miatt, amelyeknek főleg kisboltok és patikák voltak a célpontjai, a főkapitányságon külön nyomozócsoportot hoztak létre, tagjai kizárólag ezekkel az ügyekkel foglalkoztak. A csoport egyébként a gyanúsított elfogásával megszűnt - tájékoztatta a Naplót a Veszprém megyei főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

Pogány Péter alezredes elmondta, hogy a gyanúsított balatonfüredi férfit többször kihallgatták, a házkutatás és a rablás helyszínein beszerzett bizonyítékok is ellene szólnak, ezért végül öt bűncselekménnyel kapcsolatban beismerő vallomást tett.

További részletek a Napló-Online-on

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!