Sport

2010.09.16. 02:29

A fehérvári és a dunaújvárosi hokisok is örülhettek

Székesfehérvár - A magyar-erdélyi-román közös jégkorong-bajnokságban, azaz a Mol Ligában kedd este két Fejér megyei alakulat meccse sikerrel zárult. A Mol Liga állása:

Bobory Balázs

A DAB.Docler ahhoz az Újpesthez látogatott, amely eddig nem sok örömét lelte a szezonban, a negyedik találkozója előtt 0 ponttal állt, és 4-29-es gólkülönbséggel. A dunaújvárosiak mérlege viszont két siker és egy vereség volt, így mindenképpen esélyesnek számítottak. Nem is okozott csalódást a DAB - Becze - Hegyi (2), Pozsgai (1), Azari (3), Galanisz 3 (1), Magosi 1 (1), Varga M. (3), Lencsés, Metcalfe 1 (1), MacSweyn 1, Kiss Á. 2 (1), Kiss D., Martinka (1), Szilassy (1), Papp V. 1 (2), Mestyán (2), Győri, Virág, Papp Cs. (1), Jonkl 2 - alaposan kitömte ellenfelét a Megyeri úton, a végeredmény 11-0 (6-0, 3-0, 2-0) lett a piros-fehérek javára. A DAB holnap Brassóba utazik, a fehérváriak a Csíkszeredát fogadják.

A Sapa Fehérvár AV19 előttünk álló hétvégéje nehezebbnek tűnik, mint az előző volt, hiszen pénteken 19.15-től Villachban kell fellépni, és arrafelé mostanában nem sok babér termett a kékfehérek számára. Vasárnap pedig jön az igazi presztízsharc Ted Sator csapata, a Medvescsak ellen, itthon. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!