Sport

2013.02.07. 20:14

A Polgárdi győzött az FMLSZ Téli Kupán

A résztvevő U19-es korosztályú csapatok 5 csoportban vetélkedtek a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága által rendezett Téli Kupán.

Matók János

Izgalmak bőven voltak, hiszen összesen 54 csapat jelentekezett a tornára. Az A-csoportból végül a Pátka, a B-ből a Polgárdi, a C-ből a Videoton Baráti Kör, a D-ből a Dunafém-Maroshegy, az E-ből a Martonvásár verekedte be magát a középdöntőbe, amíg legjobb másodikként a Velence csatlakozott hozzájuk.

A középdöntő eredményei: Pátka - Polgárdi 3-2, Pátka - Videoton BK 1-2, Polgárdi - Videoton BK 3-0. A másik ágon: Dunafém-Maroshegy - Martonvásár 1-1 (büntetőkkel 0-2), Dunafém-Maroshegy - Velence 2-1, Martonvásár - Velence 1-1 (büntetőkkel 0-2). A 3. helyért: Pátka- Martonvásár 2-2 (büntetőkkel 1-0), a döntőben: Polgárdi - Dunafém-Maroshegy 2-2 (büntetőkkel 1-0).

A torna válogatottja: Németh Martin, Farka Dániel (Polgárdi), Balogh Tibor, Rapali Márk (Dunafém), Ruzics Krisztián (Pátka), Hernádi Ádám (Martonvásár).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!