Sport

2013.02.16. 18:10

Ovisok fociztak a Vidi sóstói csarnokában

A 2007-ben született gyermekek részére írt ki teremlabdarúgó-tornát a Videoton FC.

Bobory Balázs

Az új sóstói műfüves csarnokban megrendezett viadallal az egykori remek tehetségkutatóra, utánpótlás-szakemberre, Csiszár Istvánra is emlékeztek.

Nyolc együttes játszott két csoportban, két játéktéren szombat délelőtt, a gyerekekre pedig két jelző illett a legjobban: édesek és ügyesek voltak. A Videoton és a Győri ETO két-két csapattal képviseltette magát, Fehérvárról a Főnix-Gold FC, a Talent FC és a Dunafém-Maroshegy is elindult, nyolcadikként pedig a Pátka szerepelt.

 

 

Az egyszer 15 perces találkozók szép cseleket, gólokat hoztak, és rengeteg mosolyt csaltak a pici futballisták, illetve edzőik, szüleik arcára. Két együttesben, a Tálent FC-ben és a Pátkában néhány idősebb fiú is szerepelt, de ezen a napon a játék volt a lényeg, nem az eredmény. A végső sorrendet így is illik lejegyezni: elsőként végzett a Tálent, második lett a Vidi "kék" alakulata, harmadikként zárt a Pátka, míg a negyedik helynek a Videoton "piros" csapata örülhetett.

Akit érdekel az önfeledt gyerekfoci, vasárnap is lurkókat talál a sóstói csarnokban, hiszen a 2006-osok foglalják el a műfüvet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!