Sport

2013.04.16. 12:25

A Velence elődöntőt játszik

A Road Masters Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójából négy mérkőzést szerdán pótolnak, a listavezető Velence pedig a PVSK ellen lép pályára a Sport M-kupa elődöntőjében.

Bobory Balázs

Öt évvel ezelőtt a velencei labdarúgó-csapat kézzel fogható közelségbe került ahhoz, hogy megnyerje az egykor Szabadföld-kupának hívott sorozat jogutódját, ám a debreceni fináléban hiába vezetett 2-0-ra és szerzett a rendes játékidőben még öt kapufát is, a Cigánd egyenlített a 90. percben és tizenegyesekkel elhappolta a trófeát a tópartiak elöl.

A velencei csapat remek Magyar Kupa-menetelése most ismét arra jogosította fel az egyesületet, hogy ringbe szálljon a kupáért, első lépésként a Baranya megyei I. osztály 6. helyezettjén, a PVSK-n kellene átlépni az elődöntőben. A velenceiek számára szerencsés a sorsolás, hiszen szerdán, 15.30-tól a Videoton-Győr MK-elődöntő előtt a Sóstói Stadionban tehetnek nagy lépést álmaik megvalósítása felé.

Érdekesség, hogy a másik elődöntőben is szerepel egy Fejér megyei együttes: a Martonvásár május 8-án a Győr-Moson-Sopron megyei Babóddal küzd meg.

Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, szerdai mérkőzések: Baracs-Szabadegyháza (17 óra), Sárosd-Martonvásár (17 óra), Kisláng-Iváncsa (17.30), Kápolnásnyék-Polgárdi Vertikál (17.30).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!