Sport

2013.05.03. 13:25

Tenisz: Marosi Kata és Darija Jurak szombaton délután döntőzik

A Marosi Katalin, Darija Jurak páros a portugáliai női WTA tenisztorna döntőjében a Mladenovic, Chan (francia, tajvani) duóval játszik. A mérkőzés 13-14 óra körül kezdőik.

Matók János

- Szombaton lesz a döntő,  13-14 óra körül - tájékoztatta lapunkat pénteken kora délelőtt  Marosi Katalin. -  A várható  ellenfelekkel nem játszottunk még, mi a Mladenovic, Chan duóra   tippelünk (nyertek is 6-3, 6-4-re a Kudryavtseva, Rodionova páros ellen - a szerk. megjegyzése), szerintünk ők  nyerik meg a másik elődöntőt.  Magas, és jól adogató lányokról van szó, akik az alapvonalon,  és a hálónál is megállják a helyüket. Mladenovic mögött jónéhány páros tornagyőzelem van már,  pedig igen fiatal, május 14-én lesz 20 éves  - mondta el az FMH-nak Marosi Katalin.

- A csütörtöki  meccsünk érdekesen alakult.  Az első szettben  több hibával játszottunk de úgy éreztük,  jó úton járunk, tartanunk kell a taktikát, és ahogy csökken a hibaszázalékunk, megfordul az állás. Továbbra is határozottan vállaltuk az ütéseinket, és amik nem jöttek még be az első szettben, azok  elkezdtek pályára menni,  és végül sima második szettet  eredményeztek. Jól szerváltunk, az adogatásfogadásaink is előnyös helyzetbe hoztak minket. Nagyon örülünk, hogy itt vagyunk a kapuban,  s annak, hogy valóra válhat  a nagy álmunk, WTA tornát nyerhetünk!  Nagyon  jól jött a  pénteki szabadnap, hogy a megfázásom és a torokgyulladásom  javuljon. Most megnézzük az ellenfeleink csatáját, majd egy rövid edzés után  pihenek,  és kúrálom  magamat, hogy a lehető legjobb állapotban legyek a  döntőre! - tette hozzá a sportoló.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!