Sport

2015.11.05. 16:27

Rendhagyó óra: Sportolók látogattak a gimnáziumba

Székesfehérvár - Élménybeszámoló keretében a TLI-Alba Fehérvár négy kosarasa, valamint a Fehérvár KC három kézilabdázója látogatott a belvárosi gimnáziumba.

Horog László

Tóth Péter, Anthony Myles, Filipovics Márkó és Czirbus József. Fotó: Horog László

Évtizedekre visszanyúlóan, komoly hagyományai vannak a kosárlabdának a Ciszterci Szent István Gimnáziumban, ennek megfelelően hatalmas taps fogadta a tornaterembe lépő sportolókat. A TLI-Alba Fehérvárt Czirbus József, Filipovics Márkó, Tóth Péter és Anthony Myles képviselte, akik a kérdezz-felelek után dobóversenyen is bizonyítottak, a suli növendékei ellen. Öt osztály tanulói, több mint 150-en kis híján megtöltötték a tornatermet. Nem véletlenül Czirbus Józsefet köszöntötte a legnagyobb üdvrivalgás, lévén ő ezen oktatási intézmény hallgatója volt. A kosarasok mellett a Fehérvár KC három kézilabdázója, a műtétje után lábadozó Tilinger Tamara, Májer Krisztina és Hrabovszky Helga és szorgalmasan válaszolt a feltett kérdésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!