Sport

2016.01.15. 13:47

Fedett pályán az öttusázók

Székesfehérvár – Jövő hét csütörtökön, január 21-én a hagyományos Peridot Fedettpályás Nemzetközi Viadallal megkezdik az idei rettentő sűrű és mozgalmas versenyévadot az öttusázók.

Ferencz Balázs

A budapesti megmérettetésre előzetesen 27 ország 51 férfi és 50 női külföldi sportolója jelezte részvételét, de a magyar egyesületek is emelt létszámmal kívánnak rajthoz állni. A Volán Fehérvár delegáltjai között lehet Kovács Sarolta, Slett Kinga, Hada Noémi, Szloboda Gréta, Veszprémi Fruzsina, illetve Demeter Bence, Demeter Gergely, Málits István, Harangozó Bence, Fröhlich Tamás, Farkas Martin, Salga Gergő, Burcsik Barnabás, Bernáth Bálint és Tóth István. Az Alba Öttusa SE képviseletében Alekszejev Tamara, Ormándi Rebeka, Varga Eszter, Palkovics Karolina, Kiss Virág, Stróbl Anita, és Hungler Anna, valamint Stróbl Krisztián, Zics Viktor és Telek Máté versenyezhetnek majd, amennyiben minden sportoló nevezését befogadják a szervezők. 21-én, csütörtökön a női selejtezőket, egy nappal később a férfi kvalifikációt rendezik. Szombaton a női-, vasárnap a férfi döntő szerepel a programban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!