Sportvilág

2013.05.01. 19:32

Marosi Katáék most Portugáliában jutottak be az elődöntőbe

A portugáliai női tenisz WTA tornán, a női párosok első fordulójában a 4. helyen kiemelt Marosi Katalin, Darija Jurak párosgyőzött a Vania King, Monica Niculescu duó ellen.

Matók János

A stuttgarti versenyt - amelyre egyébként Marosi Katáék a fehérvári polgármesteri hivatal minibuszával jutottak ki, miután az autójuk az utolsó pillanatban elromlott - követően, a portugáliai női tenisz WTA tornán, a női párosok első fordulójában a 4. helyen kiemelt Marosi Katalin, Darija Jurak páros két meccslabdát hárítva 2-6, 7-5, 13-11 arányban győzött a Vania King, Monica Niculescu (amerikai, román) duó ellen. A negyeddöntőben a Tamira Paszek, Anna Tatisvili (osztrák, grúz) egység ellen léptek pályára május elsején. A fehérvári teniszező és horvát társa simán, 6-4, 6-3 arányban nyert, így bejutottak az elődöntőbe. Ott az első helyen kiemelt Raquel Kops-Jones, Abigail Spears amerikai duó lesz az ellenfelük, akiket Stuttgartban a negyeddöntőben nagy csatában már legyőztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!