Székesfehérvár

2013.09.12. 20:16

Irie Maffiával nyit a FEZEN klub

A Hírlap koncertek első programja a Fezen klub szezonnyitó koncertje, bulija is lesz egyben.

B. Kiss László

Az ősz nem a legkedveltebb évszakok közé szokott tartozni; hűvösebb van, kezdődik az iskola, nagyobb a forgalom, hamarabb sötétedik – számtalan indokunk van arra, hogy komorabbak, lehangoltabbak legyünk. A búskomorságunkat immár nyolcadik éve enyhíti a FEZEN klub, Székesfehérvár legnagyobb élőzenés szórakozóhelye szeptemberben indítja a klubszezont.

Unalmas igazgatói beszédek helyett az Irie Maffia várja az „évnyitóra” érkezőket. Magyarország egyik legjobb koncertzenekara valóban ért ahhoz, hogy emlékezetessé tegyen egy estét, nem valószínű, hogy bárki csalódni fog most pénteken. Reggae, rock, hip-hop, funk kevés olyan stílus van, amivel nem illethetjük a 11 tagú csapatot, akiknek kezei (hangszálai) alatt a legnagyobb természetességgel simulnak egybe a világ különböző pontjairól érkező hatások.

Mindenki talál bennük szeretni valót: a hip-hop hívek Busa Pista szövegeit, a rock rajongók a ritmusszekció kegyetlen kettő négyét dicsérik. Abban pedig szinte össznemzeti egyetértés van, hogy Senánál kevés jobb hangú énekesnőt találni napjainkban. A legutóbbi látogatásuk óta egy új albumot is összehozott a zenekar, pénteken erről is válogatnak a srácok. Az Irie Maffia előtt a fehérvári Speakers Of Zion hangolja a közönséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!