Székesfehérvár

2016.11.02. 18:55

Jubileumot ünnepel a Alba Regia Nyugdíjas Egyesület

Székesfehérvár - A 25 éves Alba Regia Nyugdíjas Egyesület várja az új tagokat, a nyugdíjba vonulók és a már nyugdíjasok is csatlakozhatnak tevékenységükhöz.

FMH-információ

Negyedszázados fennállását ünnepli az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület. Az eltelt 25 évet összegző kiadvány mellett ünnepséggel is készülnek. Megalakulása óta folyamatosan fejlődik az egyesület, amely ma már városszerte 21 klubbal és 800-900 fős tagsággal végzi tevékenységét.

A klub sokrétű tevékenysége közül az egyik: szeptemberben újra történelmi vetélkedő keretében mérték össze tudásukat Fotó: ÖKK

Mint a tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott: sok az idős tagjuk, és szeretettel várják a most nyugdíjba vonuló új tagokat is. Szombaton a városháza dísztermében ünnepséget tartanak. Ide - bár a terem befogadóképessége korlátozott - a korábbi egyesületi vezetőket, a nyugdíjasklubok képviselőit és támogatóikat is meghívták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!