Vértesacsa

2015.01.06. 14:40

Aranyrög a színpadon

Vértesacsa - Hónapok óta próbálnak, s hamarosan be is mutatják első színdarabjukat az amatőr színjátszó társulat tagjai.

S. Töttő Rita

Egy lelkes szervező, néhány tehetséges színészpalánta, egy helyszín és már adott is az amatőr színjátszó társulat, amely sokak örömére igazi kreatív és tartalmas időtöltést jelent a helyi fiataloknak. S mivel ezekből minden adott volt Vértesacsán, kezdve Adorjányi Erzsébettel, a helyi négygyermekes anyukával, egészen a helyi iskolában tanuló fiatalokig, így hát szeptemberben el is indulhattak a próbák.

- Már gyermekkoromban is imádtam a színjátszást és az írást, meséket, cikkeket, színdarabokat írok, amióta az eszemet tudom - mesél motivációiról Erzsébet, aki maga írja a színdarabokat a nyolc színjátszókörösnek, akik most a társulatot erősítik.

Az amatőr színjátszó társulat tagjai: Barna Emília , Kállay Kata, Rácz Ilona , Máté Jázmin, Barna Barbara, Ádám Vivien, Élő Napsugár és Ádám Viktória éppen próbálják a darabot  Fotó: Kunos Krisztina

Január 31-én 18 órakor mutatják be első produktumukat a közösségi házban, amely az Aranyrög címet viseli, de fejben már készülnek a következő színdarabra is. Ezt szintén a társulat vezetője, Adorjányi Erzsébet írja, és várhatóan vígjáték lesz. A résztvevő fiatalok nagyon lelkesek, és remélem, hamarosan még többen csatlakoznak hozzánk reménykedik az anyuka, aki már azt is tudja, hogy hamarosan bemutatkozhatnak a helyi Tere-fere klubban és az idősek napján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!