Bulvár-celeb

2 órája

Erre varrjunk gombot: ordítozva veszekednek, mégis nagy a szerelem Jollyéknál

Jolly elképesztő részleteket árult el a kapcsolatukról Szuperák Babival.

MW

A népszerű énekes és kedvese is egyike azoknak a párosoknak, akik versenybe szállnak az Ázsia Expressz ötödik évadában. Bátran belevágtak a kalandba azzal a meggyőződéssel, hogy a kapcsolatuk annyira biztos alapokon nyugszik, hogy egy ilyen kihívás sem tudja megrengetni azt. Szerencsére igazuk lett, és a szerelmük erősebb, mint valaha.

A Ripostnak most elárulták: ahogyan itthon, úgy az Ázsia forgatásán is, ha úgy alakult, alaposan összekaptak, és nem érdekelte őket, hogy az arcukban van egy kamera. Mint mondják, az egyik legnagyobb erényük, hogy őszintén játszottak.

A sztárpár Jolly és Suzy válása után talált egymásra, öt és fél éve vannak együtt, ez idő alatt pedig tökéletesen kiismerték egymást, tudják, hogy meddig lehet elmenni egy veszekedés során. Ettől függetlenül nagy harmóniában élnek, szeretik egymást és közösen tervezik a jövőjüket, de néha az érzelmek túlcsordulnak.

"Mi ugyanúgy éltük az életünket az Ázsia Expresszben, mint otthon. Olaszosan, hangosan, szókimondóan, tele érzelemmel... De mi ilyenek vagyunk, és mi ezt vállaljuk. Öt és fél éve együtt vagyunk már, nagyon jól működik a kapcsolatunk, és mindennél jobban szeretjük egymást, viszont ehhez hozzá tartoznak olykor a veszekedések, majd a békülések is. Szerintem, akik hosszabb ideje együtt vannak a párjukkal, tudják, miről beszélek" – mondta el a lapnak Jolly, aki tudja, hogy kapnak majd hideget-meleget a televízó nézőitől, hiszen ők végig önmagukat adták, és bizony ez azzal járt, hogy a mélyebb pillanatokat is megélték.

Biztos, hogy a képernyőkön is látni fognak a nézők erőteljes, hangos, szókimondó veszekedéseket. De ebből is látszik, hogy mi mennyire komolyan vettük ezt a játékot, mert nem arra fordítottuk a hangsúlyt, hogy színészkedjünk és meghazudtoljuk önmagunkat, hanem arra, hogy őszinték legyünk. Azt gondolom, hogy ez maximálisan sikerült, és meg is erősített minket abban, hogy minket tényleg egymásnak teremtettek

– fogalmazott a népszerű énekes. Jolly már korábban már pedzegette, hogy az eljegyzés, az esküvő és a családalapítás is szóba került köztük, de további részleteket nem osztottak meg az olvasókkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!