Vértesalja

2011.02.03. 03:28

Tisztán és szívből szólt

Fejér megye - A Fejér megyei népdaléneklési verseny cecei döntőjén 85 szólista és énekcsoport lépett színpadra. Az ifjú pacsirták éneke évről évre tisztán és szívből szól.

Varga József

A Fejér Megyei Művelődési Központ és Művészetek Háza minden évben megrendezi a megyei népdaléneklési versenyt. Hétfőn a kiemelt arany minősítésű, illetve a továbbjutó versenyzők névsorát közöltük, most következzenek a minősített északiak . Arany minősítés: Csirikkoló énekegyüttes (Bicske, Prelúdium, felkészítő tanár Ábrahám Brigitta). Szilágyi Zselyke (Etyek, Magyar-kút ÁMK, Csige Ildikó). Tarka tulipános éneklőcsoport és Müller Szabina (Mór, Pászti, Leiner Csilla). Ezüst minősítés: Szarka Bettina, Gulyás Hajnalka és Szakál Péter (Csákvár, Esterházy, Szakálné Dornyi Erzsébet). Szabó Veronika, citerán kísérte Gulyás Kiara (Etyek, Magyar-kút ÁMK, Csige Ildikó). Tátika és a Bóbita éneklőcsoport (Mór, Radnóti, Leiner Csilla). Bronz minősítés: Maracskó Kata - Rácz Petra (Etyek, Magyar-kút ÁMK, Csige Ildikó).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!