Belföld

2010.03.05. 06:07

Az MSZP és a Jobbik adta le az ajánlószelvényeket

Megyei körkép - Fejér megyében újabb képviselőjelöltek adták le kopogtatócéduláikat, s így nyilvántartásba vette őket az illetékes választási bizottság.

Tihanyi Tamás

A korábban közölt jelöltek után mára nyilvántartásba vették a 3-as körzetben Kálmán Andrást (MSZP), az 5-ös körzetben Törő Gábort (Fidesz-KDNP), a 6-os körzetben Szabadkai Tamást (MSZP), a 7-es körzetben pedig Horváth András Tibort (MSZP). Ők tehát leadták ajánlószelvényeiket, melyeknek  ellenőrzése is megtörtént.   
A területi választókerületben azok a pártok indíthatnak listát, amelyek a területi kerülethez tartozó egyéni körzetek egynegyedében, de legalább kettőben egyéni jelöltet tudtak indítani. A listán háromszor annyi jelölt indítható, mint amennyi az adott területi kerületben megszerezhető mandátumok száma.
Fejér megyében jelenleg két párt van olyan helyzetben, hogy listát állíthat, a Jobbik és az MSZP, ez utóbbi ezt már megtette. Az MSZP listája tehát: 1. Horváth András Tibor, 2. Szabadkai Tamás, 3. Dér Zsuzsanna, 4. Márton Roland, 5. Pintér Attila, 6. Iván János, 7. Mihályi Mónika, 8. Koppány Péter, 9. Rédl Petra, 10. Szabó Tamás József, 11. Rockenbauer Lajos, 12. Csordás Sándor, 13. Balogh István, 14. Vadász Ferenc, 15. Dániel Mária Magdolna, 16. Knizse Gyula, 17. Varga Diána és 18. Kis György.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!