Belföld

2010.04.09. 11:27

Az MSZP visszautasította a Fidesz-KDNP kijelentéseit

Címkék#vádak#MSZP

Székesfehérvár - Visszautasította a Magyar Szocialista Párt két Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltje a Fidesz-KDNP előző napon elhangzott kijelentéseit.

Ármás János

Knizse Gyula és Márton Roland a péntek délelőtti sajtóplénumon kijelentette: nem igaz az az állítás, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv során a királyok városa nem kapott meg hétszáz millió forintot, információik szerint 3,5 milliárd jutott  a településnek.
Az elmúlt napokban komoly politikai támadások érték  Warvasovszky Tihamért, a város jelenlegi szocialista polgármesterét. Knizse szerint Warvasovszky  az elmúlt húsz esztendő egyértelműen legemlematikusabb fehérvári politikusa, bármikor hajlandók kiállni mellette, a jövőben is készek együttműködni vele. Márton Roland képviselőjelölt (az MSZP városi elnöke) elmondta, sajnos tapasztalataik szerint a Fidesz érdekelt a békétlenség fenntartásában - a szocialisták ezt visszautasítják. Szerinte Warvasovszky képes volt egy konszenzusos politikát kialakítani a városban, nyilván a jövőben is ez lenne hasznos Székesfehérvár számára: az eddiginél egy sokkal türelmesebb hangnem szükséges a politikában és a mindennapi életben.
A sajtótájékoztatón újságírói kérdésre elhangzott, valóban igaz, hogy Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje árulónak nevezte korábbi parlamenti szavazásai miatt a fehérvári polgármestert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!