Belföld

2010.04.20. 05:53

Helyreáll a közlekedés Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Már csak néhány perces késések vannak a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, miután a szakemberek helyreállították a hétfő esti vonatbalesetben megsérült vonalszakaszt .

MTI

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon 20-30 perces késés is előfordulhatott reggel, miután hétfőn este Tóvároskert megállóhelynél a Budapest-Keleti pályaudvarról Hegyeshalomba tartó gyorsvonat egyik kocsijának első forgóvázának kerekei leszaladtak a sínekről. A műszaki mentés még kedden reggel is tartott - közölte a MÁV az MTI-vel.A kocsi nem borult fel, de a forgóváz megrongálódott. Személyi sérülés nem történt. 
 Hétfő este a baleset következtében az egyik vágányt le kellett zárni Tatabánya és Tata között. A szakemberek kedd hajnalban is folytatták a műszaki mentést, és reggel is dolgoznak a pálya helyreállításán. Jelenleg csak egy vágányon közlekednek a vonatok. A menetrendszerinti közlekedés csak kedden napközben állhat helyre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!