Belföld

2010.06.11. 13:25

Kettészakadt egy autó, hárman meghaltak

FMH - Egy autó vélhetőleg előzés közben árokba hajtott, majd egy fának csapódott pénteken délután, a 4-es főúton, Nyírpazonynál. A balesetben hárman meghaltak, ketten megsérültek.

MTI

A megyei katasztrófavédelem ügyeletese elmondta: az áldozatok között két nő és egy férfi van, ők 25 és 35 év közöttiek. A balesetben egy fiatal férfi és egy nő súlyosan megsérült. A sérültekért mentőhelikopter indult, de végül mentőautó szállította őket a nyíregyházi kórházba - tette hozzá az ügyeletes.
Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Nyíregyháza felől érkező autó eddig tisztázatlan körülmények között - vélhetően előzés közben - az árokba, majd egy fának csapódott. Az ütközés erejétől az autó kettészakadt. A gépkocsiban ülő öt ember közül hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek, a sérülteket a mentők kórházba vitték - közölte a százados.
A rendőrség teljes útlezárás mellett vizsgálja a baleset körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!