Házi praktika2024.08.11. 11:25Elárulta a titkot egy erdélyi nagymama, így az egész család imádni fogja a kovászos uborkátSoha többet nem fogod elrontani és csak egy szabályt kell betartani hozzá!Soha többet nem fogod elrontani és csak egy szabályt kell betartani hozzá!
Háziasszonyok figyelem!2023.11.09. 17:30Így készítsd tartósítószer és befőzés nélkül a télire valót! Lencsés Rita fermentáló workshopján minden kiderült
Befőzni menő2022.08.27. 15:05Zárjuk üvegbe a nyár ízeit, télen hálásak leszünk érteMár nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.Már nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.
minden, ami gyümölcs2021.07.25. 09:00Dunsztja sincs a befőzésről? Segítünk (videó)Nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor kiélvezhetjük a saját munkánk gyümölcsét. Jelen esetben pedig szó szerint értjük.Nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor kiélvezhetjük a saját munkánk gyümölcsét. Jelen esetben pedig szó szerint értjük.
van szednivaló2021.07.16. 07:10Bár kevés a barack, lekvár attól még leszReneszánszát éli a befőttkészítés, lekvárfőzés, egyre több háziasszony próbálkozik meg az „eltevéssel”.Reneszánszát éli a befőttkészítés, lekvárfőzés, egyre több háziasszony próbálkozik meg az „eltevéssel”.
befőzési kisokos2020.07.19. 13:52Így lehet tökéletes a lekvár és a befőttA zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.A zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.
Kreatívan csomagolni2019.09.08. 16:00A lekvárnak is találhatunk ízléses, izgalmas dizájntTart a befőzési időszak, ilyenkor alma, őszibarack, áfonya, szilva, sőt folyton termő eper is megbújik a levelek alatt. Mind arra várnak, hogy üvegbe kerülhessenek.Tart a befőzési időszak, ilyenkor alma, őszibarack, áfonya, szilva, sőt folyton termő eper is megbújik a levelek alatt. Mind arra várnak, hogy üvegbe kerülhessenek.
variációk egy témára2019.08.08. 16:40Dobja fel hagyományos szilvalekvárját!A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.A hagyományos ízeken túl feldobhatjuk lekvárunkat a gyümölcshöz pluszban hozzáadott magvakkal, fűszerekkel.
Se befőzni, se megfőni2018.08.10. 07:00Pásztor Erzsi napokig ki sem mozdul otthonrólA színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.A színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.