Kitüntetések a rendőrség napján

Székesfehérvár - A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság ma délelőtt tartotta ünnepi állománygyűlését április 24-e, a rendőrség napja alkalmából.

feol.hu

A Fejér Megyei Önkormányzat dísztermében jutalmakat és elismeréseket  adtak át. Az ünnepség elején Kollár Endre r. alezredes, Humánigazgatási Szolgálat osztályvezető-helyettese mondott köszöntőt. 
A beszédet követően elismeréseket adtak át: az Országos rendőr-főkapitányi, valamint ORFK bűnügyi főigazgatói, illetve rendészeti főigazgatói jutalmat egy-egy fő kapott.  Megyei főkapitányi jutalmat harmincegy fő vehetett át. Soron kívüli előléptetésben harminckettő kolléga részesült. A Fejér Megyei Közgyűlés hét rendőrnek adott át pénzjutalmat. A megye mind a hat rendőrkapitányságának székhelyén lévő önkormányzat adott át Év rendőre címet egy-egy - illetve Székesfehérvár és Dunaújváros - két-két kollégának. A Mezőfalvai Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Zrt is elismerte két tiszthelyettes példamutató munkáját. Székesfehérvár rendőrkapitánya rendőrségi főtanácsosi címet vehetett a Magyar Köztársaság Igazságügyi és Rendészeti Miniszterétől.    

Részletes lista az elismerésekről itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!