Egy kis életért küzd minden hazai sztár!

Székesfehérvár - Szombaton 13.30-tól lesz látható az Aranyeső pünkösdi futballgála, amelynek bevételével Ekker Zsoltikát segítik.

Matók János

Olvasóink előtt minden bizonnyal nem ismeretlen a 4 éves, súlyos beteg Ekker Zsoltika, aki immár a harmadik - igen költséges Kínában elvégzendő - őssejt beültetésére vár. Felépülése érdekében a Pannon Lapok Társasága és a Fejér Megyei Hírlap már korábban is tevékeny részt vállalt, miként a kisfiú támogatását felkaroló fehérvári Aranyeső Alapítvány. Ez utóbbi szervezésében szombaton 13.30-tól kerül sor az Aranyeső pünkösdi futballgálára a Sóstói Stadionban, s ennek a teljes bevételét Zsoltika őssejtbeültetésének támogatására ajánlja fel az alapítvány.

A tornán négy, sztárokból álló válogatott lép pályára, és 2x20 perces mérkőzéseket játszanak egymással. Tekintélyes a csapatok névsora. A színész válogatott keretében szerepel a többiek között Eperjes Károly, Nemcsák Károly, Besenczi Árpád, Lippai László, Varga Miklós, Barabás Kiss Zoltán, Tűzkő Sándor és Vass György. A média válogatott kerete, ha lehet, még erősebbnek tűnik: abban Ács Bálint, Erox Martini, Farkasházy Tivadar, Maksa Zoltán, Beleznay Endre, Baumgartner Zsolt, Hajdú B. István, Csordás Tibor, Gianni, Puskás Péter, Máté Pál, Németh Lajos, Zoran Kuntics, Várkonyi Attila és Szebeni István nevével is találkozhatunk. Olimpikon vegyes válogatott elnevezéssel Hesz Máté, Ganxta Zolee, Jáki Szabó Gergő, Jánosi Zsolt, Nagy Rudi, Jánosi Csaba, Virág Lajos és az Alba Volán 19 öt jégkorongozója lép pályára.

A negyedik résztvevő a Videoton öregfiúk csapata lesz, benne Tiber Lászlóval, Disztl Péterrel és Lászlóval, Kovács Józseffel, Fister Ferenccel, Vadász Imrével, Csucsánszky Zoltánnal, Kuti Lászlóval, Borsányi Istvánnal, Máriási Zsolttal, Vaszil Gyulával és az Omega frontemberével, Kóbor Jánossal.

Az első mérkőzés a Videoton és a színészek között kezdődik 13.40-kor. A félidők közötti szünetekben a nők, a férfiak és a gyerekek 11-es rúgó verseny résztvevői lehetnek, minden résztvevő jutalomban részesül, a fődíj egy 4 személyes egyhetes balatoni nyaralás. A délután egyúttal családi program is, lesz játszóház, arcfestés, és más különböző szórakoztató programok. Árverésre kerül a pekingi olimpián aranyérmes vízilabda-válogatott tagjai által aláírt labda, és az FC Fehérvár futballistái által aláírt labda és mez. A támogatói jegyek 1200 (ez a családi, két felnőtt és a gyerekek), 800 és 500 forintba kerülnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!