Gyilkosság a tóparti nádasban!

Sukoró, Pákozd - Nem kaszinó épült a nádasba, hanem filmes díszletház, amelyben bonyolódik a macska-egér játék, a természet lágy ölén valaki gyilkosságokra készül...

Zágoni Erzsébet

Ha hiszik, ha nem, felépült egy bauhaus stílusú villa Sukoró-Pákozd között egy  vadregényes nádasban. Mielőtt a szívükhöz kapnak, elárulom:  csak ideiglenesen, ugyanis forgatási helyszín a díszletház. Thomas Glavinic Kameragyilkos  című regénye alapján  Pejó Róbert rendezi a Látogatás című filmet, amely nem más,  mint tipikus  macska-egér játék  a tettes és az áldozat között.
Az osztrák-svájci-magyar koprodukcióban készülő krimi   operatőre  Pohárnok Gergely,  a  három producer egyike magyar: Berger  József.  A krimi  szereplői között is  egy magyar van, Gryllus Dorka, akiről köztudott:  egy ideje Németországban él német férjével.  A színész és énekes  második filmjét forgatja Pejó Róberttel. A pszicho-thrillere várhatóan  az év végére készül el,  s ha minden jól megy, jövő tavasszal mutatják be.

Stork Csaba tervei alapján készült a ház, ahol  a dráma bonyolódik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!