Az ország legjobb strandröplabdázói mérkőznek

2 órája

A Lupa-szigeten pattoghat a labda

Augusztus 16-18, péntek és vasárnap között rendezik az Audi Hungária Strandröplabda Magyar Bajnokság a Lupa strand Beach Arénájában, ahol az ország legjobb strandröplabdázói – közöttük több fehérvárival – mérik össze tudásukat.

Káldor András

A Villám Lilla, Vajda Beáta esélyesként rajtolnak a hétvégén

Forrás: mrsz.hu

 Nagyszerű hangulat, kiváló mérkőzések várnak mindazokra, akik a hétvégén kilátogatnak a Lupa strandra, ugyanis most rendezik az Audi Hungaria Strandröplabda Magyar Bajnokság nagydöntőjét, az ország 24 legjobb női és férfi strandröplabdás párosának részvételével. A mérkőzések mellett számos izgalmas kiegészítő programmal és játékkal várják a szervezők a kilátogatókat.
A torna már pénteken elkezdődik a selejtezőkkel, ahol 8-8 páros mérkőzik majd, hogy közülük ketten ott lehessenek a szombati főtáblás küzdelmekben, ahol már a legjobb 16 párosnak lehet szurkolni. Vasárnap pedig délelőtt következnek az elődöntők, délután 14 órától jönnek a bronzmérkőzések, majd 16:30-tól a döntők.
A mezőnyben végső esélyesként ott lesz az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia MÁV Előre SC képviseletében a nemzetközi szinten is jegyzett Vajda Beáta, Villám Lilla duó, akik legutóbb a Tatán megrendezett 2. bajnoki fordulóban az élen végeztek, valamint tagjai voltak a Klub Kupában első gárdának, amely indulási jogot nyert a CEV European Cup (Európai Klub Kupa) tornán. Rajtuk kívül a hölgyek között ott van a nevezők között a Béni Kitti, Zolnai Flóra kettős, akik szintén az ÉDRA MÁV Előre SC versenyzői.

A férfiaknál Fazekas Balázs és Papp Mátyás párosból Fazekas ugyancsak az ÉDRA MÁV Előre SC színeiben indul, ők ugyancsak az első helyen zártak legutóbb a már említett tatai megmérettetésen, június végén. Akárcsak Bandi Olivér, és Bandi Bernát, aki a nyár folyamán tért vissza a MAFC-BME együtteséből a MÁV Előre Foxconn Extraligás csapatához.     

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában