Az FC Fehérvár II. is elkezdte a felkészülést

FMH - Délelőtt 9 órakor volt a gyülekező, majd a rövid köszöntő után Varga István vezetőedző az első tréninget vezényelte az FC Fehérvár fiatalokból álló NB II-es csapatának.

Matók János

Varga munkáját a továbbiakban  Csucsánszky Zoltán pályaedző és Tamás Gyula kapusedző segíti, amíg a csapat menedzsere Hartyáni Gábor. A masszőri teendőket a BFC-Siófoktól érkező Kiss István látja el.
- Ma  elsőként az e heti programot  ismertettük, miszerint szerda kivételével napi egy edzést tartunk, s az a célunk, hogy szombatra kialakuljon a végleges játékoskeret.  Jövő héten kedden és csütörtökön már 2-2 edzés lesz, majd szombaton, az első felkészülési mérkőzésen  a Kaposvölgye látogat Felcsútra - mondta Varga István.
Ami a célt, a végleges játékoskeretet illeti, ez 16 futballistát és két kapust, továbbá a Puskás Akadémia három stabil labdarúgóját, az FC Fehérvárnál már  profi szerződést aláíró 17-28 éves Baracskai Rolandot, Szolnoki Rolandot és Gyurcsó Ádámot jelenti. De biztos csapattagnak számíthat az FCF első csapatával készülő Lelkes, Palkó, Máté és Vaszicsku.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!