Elképesztő pusztítás! Reggelre az összes ablakot kiverték! (Fotóval)

A székesfehérvári Vajda-sor nevű utcában vasárnap hajnali kettő után tíz-húsz perccel éktelen csörömpölésre riadtak a szélső ház lakói, de onnan két-három háznyira is felébredtek az alvók. A ház utcai ablakainak minden üvegét kiverte valaki, vagy valakik.

Kovalcsik Katalin

Az első ablaknál a redőnyt még az este leengedte a tulajdonos, így annak is egy része áldozatul esett a vandál pusztításnak. 

Nem kímélték az üveget, betörték mind

A kétszárnyas ablakokból minden üveget kivertek, az egyik felhúzott redőnybe is beleakasztotta a célszerszámot az ismeretlen. A kárt még nem sikerült felbecsülni, mint ahogy a helyreállítás is várat magára. A ház tulajdonosa nem tudja mire vélni a garázdálkodást. A zajra ébredt, bele is lépett egy üvegszilánkba, majd mire kiért, csak egy távozó autó fényét látta. A támadást, a garázdálkodást nem tudja értelmezni, ellenségről nincs tudomása, a választással nem tudja és nem is akarja összefüggésbe hozni a történteket. A rendőrség a segélykérés után egy órával érkezett ki a helyszínre, rögzítették a történteket, majd reggel a helyszínelők folytatták a munkát. 

A csörömpölésre ébredt fel a család

A vandálok alapos munkát végeztek, majd távoztak
Fotók: Nagy Norbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!