Lezuhant gép: személyes tárgyak a vízben

FMH - A brazil hadsereg a hétfőn lezuhant gép újabb roncsait, szárnydarabokat és üléseket talált meg az óceánban - közölték vasárnap reggel. Minden megtalált holttestet és roncsdarabot Recife városba szállítanak.

feol.hu

 Az Air France francia légitársaság Rio de Janeiro és Párizs között közlekedő Airbus A330-200-as utasszállító repülőgépe 228 emberrel a fedélzetén június elsején csapódott az óceánba. Az utasok között két magyar felnőtt, két magyar gyermek, valamint egy szlovák állampolgárságú magyar férfi volt. A baleset oka egyelőre nem ismert. Eddig két férfi holttestét találták meg, valamint roncsdarabokra és személyes tárgyakra bukkantak.

Roncsok a vízben

 Korábban a brazil légierő szóvivője bejelentette, hogy két férfi holttestét már megtalálták, illetve rábukkantak tárgyakra is. Kizártnak nevezte, hogy öt nappal a szerencsétlenség után még túlélőkre bukkanhatnak.




A brazil védelmi minisztérium által közzétett képeken az Atlanti-óceán felszínén talált Air-France-gép roncsait próbálják meg kiemelni a vízből 1200 kilométerre az északkelet-brazíliai Recife partjaitól

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!