Ecsődi László az MSZP jelöltje (frissítve)

Szabadegyháza - Lendvai Ildikó pártelnök is résztvett szerdán az MSZP 4-es választókerületi jelöltállító gyűlésén.

Gyuricza Ferenc

A gárdonyi központú választókerületben a szocialisták ismét Ecsődi Lászlót indítják, aki jelenleg is a körzet országgyűlési képviselője. Csütörtökön Sárbogárdon, pénteken Székesfehérváron, szeptember 15-én pedig Dunaújvárosban dől el, kiket indítanak a szocialisták a következő országgyűlési választáson.



Lendvai Ildikó Fejér megye 4-es választókerületének szocialista képviselőjelölt-állító küldöttgyűlését megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: kormánypártként ezen az őszön a költségvetés elkészítése és a felelős kormányzás folyatatása az MSZP feladata. 
A felelősség azért kulcsszava az őszi kormányzati feladatoknak, mert "ilyenkor nagy a kísértés". A rendszerváltás óta ugyanis minden választási év költségvetése a "kiköltekezés költségvetése volt" - jegyezte meg. 
Egyebek mellett elmondta még: készül a párt választási programja, amely a válság utáni Magyarország baloldaliak által helyeselhető és elérhető képét rajzolja meg. Mottója: biztonság a változásban. A program a munkahelyek, a jog biztonsága, a közbiztonság és az esélyek biztonsága köré épül - közölte.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!