Dulakodás egy táskáért - a tettes arcul ütötte az asszonyt

FMH - Nem sokáig élvezhette a zsákmánya által okozott örömet az a férfi, aki egy idős asszony táskáját lopta el, majd szinte a helyszínen kezdett el belőle kipakolni...

feol.hu

Egy férfi Dunaújvárosban, a Kohász utcában támadott meg egy idős asszonyt pénteken este. A tettes a sértett táskáját akarta megszerezni, ám a nő ezt nem hagyta, így dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a sértett arccsontja eltörött. A rabló kezében a nő táskájával elmenekült a helyszínről.

Az asszony azonban azonnal értesítette a történtekről a rendőrséget, így a járőrök a helyszínre siettek, és a közelben egy férfire lettek figyelmesek, aki egy női táskából pakolászott kifelé. A készpénzt magához vette, míg a táskát – annak további tartalmával együtt – hátrahagyta. A rendőrök azonnal a férfi nyomába eredtek, aki megpróbált elbújni, ám ez nem sikerült, a rendőrök megtalálták. Miután elfogták, és a sértetthez vitték, az egyből felismerte benne támadóját. Ezt követően pontosan olyan címletű bankjegyeket találtak meg nála, mint amilyenek a nő pénztárcájában voltak a bűncselekménykor.

A 29 éves dunaújvárosi férfi ellen rablás elkövetése miatt megindult a büntetőeljárás, a dunaújvárosi nyomozók a férfit kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!