Nyári programok a SZÉNÁ-ban

Az Alcoa Alapítvány és Székesfehérvár MJV Önkormányzat támogatásával, a SZÉNA Egyesület idén is megrendezte nyári táborait.

feol.hu

A táborok, a tavaly ősz óta zajló "Centrumban az egészséges család" című rendezvénysorozat zárásaként rendezték meg.  A gyermekeket két korosztályban várták Siófokon, ahol a nagyobbak House Dance oktatáson és közösségi programokon vehettek részt, míg a kisebbeket sportfoglalkozás és csapatjátékok várták.

A családi tábort idén ötödik alkalommal rendezték meg, és 16 család számára biztosítottak kikapcsolódási lehetőséget Gárdonyban, a Velencei-tó partján. A résztvevők hajókiránduláson is részt vettek, ellátogattak a Pákozdi Katonai Emlékparkba, valamint meseterápiás foglalkozáson, közös játékokban, szalonnasütésen vehettek részt.

A nyár hátralevő részében is zajlanak a programok. Lesz még bodajki piknikezés, vajdasági út, valamint a Családok Ligetének felújítása is a tervek között szerepel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!