Változik a forgalmi rend a balesetveszélyes dunaújvárosi Vasmű úti függőfolyosó miatt

Dunaújváros - Az omlás- és balesetveszély miatt keddtől tilos a gépjármű- és gyalogosforgalom a kis Vasmű úti függőfolyosó alatt - változik a forgalmi rend is.

feol.hu

A DH az elmúlt időszakban többször is írt a kis Vasmű úti függőfolyosó ügyéről, a balesetveszélyes átjáróról. Az ügyben kijelölt sárbogárdi hivatal nemrég kötelezte a tulajdonosokat: az önkormányzatot és a Vasmű út 10/A. alatti társasházat, hogy haladéktalanul tegyen lépéseket.

Az egyik, az átjáró folyosó azonnali lezárása volt, ezen felül az omlásveszély miatt a az építmény  alatti gyalogos- és gépjárműforgalom megtiltását is előírták.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint  szeptember 6-án, azaz kedden  megtörténik a határozatlan ideig tartó lezárás, ami miatt a kis Vasmű út a Kossuth Lajos utca felől zsákutca lesz. A városháza felől  érkezők közlekedése a Múzeum téren át, a Korányi Sándor utcán  keresztül a Pannoráma út felé lehetséges. Ezen felül a múzeum mögötti garázsok mellett a Városháza téri parkolók felé lehet még haladni.

A változásokkal egyidejűleg a kis Vasmű út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésének forgalmi rendje is megváltozik úgy, hogy a Kossuth utca felől érkezőknek lesz elsőbbsége. Eddig a kis Vasmű úton érkezőknek volt elsőbbsége, most ez változik meg, ezért nem árt nagyon figyelni ebben a kereszteződésben.

További részletek itt, a dh-online.hu-n!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!