Több rablás is írható a 19 éves dunaújvárosi férfi számlájára

Dunaújváros - Krimibe illő üldözésnek, és elfogásnak lehettek szemtanúi a járókelők szombaton este fél nyolc körül a Dózsa György út és a Szórád Márton út kereszteződésében. A rendőrség az elkövetőt, egy 19 éves férfit gyanúsít, az ő számlájára írható az egy hete jégcsarnoknál történt rablás is.

feol.hu

A kihallgatás során kiderült, hogy nem ez volt az első esete. Alig egy hete a jégpálya mögötti területen támadott meg egy nőt. Ott is a táskában lévő értékek megszerzése volt a fő cél. Mint elmondta, kártyaadósságot szedett össze, azt kívánta a megszerzett pénzből törleszteni. A táska számára értéktelen tartalmát elszórta. A támadás során a nála lévő késsel megsebesítette a sértettet. Február környékén egy szánkóra letett kosárból emelt el egy pénztárcát. A bankjegyeket tartotta meg itt is, a tárcától a benne lévő iratokkal együtt rövid úton megszabadult.

A 19 éves szakács tanulót bűnügyi őrizetbe vették a dunaújvárosi rendőrök. A nyomozók a rablások és a lopás miatt tovább folytatják a büntetőeljárást. A rendőrség közleményben köszönte meg az elfogás során nyújtott állampolgári segítséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!