Csősz

2015.04.17. 17:14

Iskolai Rákóczi-hét

Csősz - Egyhetes uralkodását követően a hetedikes Meretei Márton visszaadta az iskola kulcsát Karácsony Zsuzsanna intézményvezetőnek.

V. Varga József

 

A táci Gorsium Általános Iskola csőszi tagintézményében a névadó hetét az állatvédelem jegyében szervezték. Az iskolai Rákóczi-hét hétfői nyitányán műsort adtak az ötödikesek, a közlekedési program (kerékpáros próbával és rajzversennyel) a rendőrség közreműködésével zajlott. A keddi egészségnapot szerdán kézműves foglalkozás és műveltségi vetélkedő követte, csütörtökön rendezték meg a suli Ki mit tud?-ot, tegnap pedig akadályversennyel és szülői zsíros kenyér partival zártak. Az akadályverseny hat, 10-10 fős csapatában az elsősöktől a nyolcadikosokig az iskola valamennyi diákja képviseltette magát. A nemes versengésben szoros eredmény született, első helyen végzett, Kövér Martin csapatkapitányságával, a Rákóczi Orrszarvúi különítmény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!