Újabb tréningen van túl a válogatott

2024.06.16. 16:57

Szoboszlaiék kerékpárral érkeztek a vasárnapi edzésre, Gulácsi üzent a németeknek

A Svájc elleni 3-1-es vereség után már a németek elleni szerdai meccs van a fókuszban, a játékosok pedig kőkeményen készülnek. A vasárnapi edzésre többen - köztük a csapatkapitány Szoboszlai Dominik is - kerékpárral érkezett.

MW

Varga Barnabás (b2) és Szoboszlai Dominik (j) a csapat edzése előtt Weiler-Simmerbergben

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic továbbra is külön készül a társaitól, de utóbbi immár labdás gyakorlatokat is végez a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott dél-bajorországi bázisán.

A magyar válogatott edzése Weiler-Simmerbergben 
Fotó: Illyés Tibor / Forrás: MTI

Ahogy az a meccsek utáni napon lenni szokott, a sokat játszók könnyített, amolyan regenerációs munkát végeztek a játékosok. A többiek viszont igencsak intenzív, gyors, rövidpasszos játékot gyakoroltak a foglalkozás nyilvános részében, de ebben sem Styles, sem Nego nem vett részt. 

A múlt kedden, az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült francia születésű szélső viszont már labdás gyakorlatokat is végrehajtott, ami egy lépés előre a felépülésében.

A több mint egyórás edzés a tervezettnél valamivel tovább tartott.

ROSSI, Marco
Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott edzésén
Fotó: Illyés Tibor / Forrás: MTI

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.

Gulácsi Péter üzent a németeknek

A német Bild című lapnak nyilatkozott Gulácsi Péter három nappal azelőtt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Németország ellen játszik az Európa-bajnokságon, Stuttgartban – írja az Origo

Hungary v Switzerland: Group A - UEFA EURO 2024
Gulácsi Péter 
Fotó: Hesham Elsherif / Forrás: AFP

„A magyar szurkolók ​​nagyon kreatívak, ami a jegyvásárlást, jegyek megzerzését illeti. Szerintem ez egy idegenbeli meccs lesz a német válogatott számára, annyi magyar lesz a lelátón. Magyarországon hetek óta óriási futballeufória uralkodik, és ennek rendkívül örülünk. Ez a szurkolói ​​támogatás energiát ad nekünk, ezt érezni is lehet.”

A magyar hálóőr Szoboszlai Dominikról is nyilatkozott, amely ITT olvasható el.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában