Riválisok

2024.07.09. 15:50

Pimasz üzenetet kapott klubcsapata holland edzőjétől a szerdai meccs előtt az angol védő

A napokban szerződést hosszabbított a Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag, akiről az Európa-bajnokság szerda esti elődöntőjére készülő angol labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján csupa jót mondott Luke Shaw, a csapat balhátvédje. Azt is elárulta azonban, hogy a holland szakember pimasz üzenetet küldött neki a holnapi meccset illetően.

MW

Az angol védő, Luke Shaw a sajtótájékoztatón

Forrás: Adrian Dennis

Fotó: AFP

A meccs előtti sajtótájékoztatón Luke Shaw többek között az előző szezonban FA-kupát nyerő klubcsapata holland edzőjéről is beszélt. Az elmúlt szezonban többször is sérüléssel bajlódó védő elárulta, örül a bejelentésnek, és cseppet sem lepte meg, hogy a klub egy évvel meghosszabbította a tréner kontraktusát – olvasható az Origo cikkében.

„Mindenki nagyon elégedett vele, és örül, hogy marad a klubnál. Nem igazán volt meglepetés számomra, hogy hosszabbítottak vele, hiszen az elmúlt két évben minden szezonban nyertünk egy trófeát. Határozottan úgy gondolom, hogy a Manchester United most jó úton halad: a főnök hosszabbított, új tulajdonosok jöttek, szóval nagy a felhajtás a csapat körül, de úgy érzem, sok dolog javult és most minden nagyon pozitív” – idézte a Manchester Evening News a Svájc elleni negyeddöntőben csereként pályára lépő Shawt, aki eddig az Eb-n mindössze 42 percet játszott.

Shaw azt is elárulta, hogy nemrég beszélt Erik Ten Haggal, aki a védő erőnléte felől érdeklődött, és üzenetet is küldött a játékosának a Hollandia elleni elődöntő előtt.

Küldött nekem egy pimasz üzenetet a meccsel kapcsolatban, vicces volt. Azt nem árulom el, hogy mit mondott. Kérdezzék meg őt!"

 – mondta a 28 éves védő.

Shaw nyilatkozatát itt tudja meghallgatni angolul:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában