mi lesz még itt

2021.06.30. 08:39

Dagad a botrány: szexuális zaklatással vádolták meg a magyar sztárt

Hétfő délután nézett farkasszemet Alekosz és Baukó Éva az Érdi Járásbíróságon, ám a háború nem állt meg ennyivel.

Forrás: Markovics Gábor / Ripost

Bár hétfőn is rekkenő hőség uralkodott Magyarországon, az Érdi Járásbíróságon meglehetősen fagyos volt a hangulat. Ugyanis ekkor nézett farkasszemet egymással a két egykori jó barát, Baukó Éva és Alekosz – írja a Ripost.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

Mint ismeretes, a két egykori valóságshow-szereplő vitája egy 100 ezer forintos tartozás miatt robbant ki, ami aztán odáig fajult, hogy Éva nyilvánosságra hozta a közösségi oldalán kettejük beszélgetését, amelyben Alekosz kéretlenül önkényuralmi jelképeket küldött neki. Ezután döntött úgy a csajozógép, hogy büntetőpert indít egykori barátja ellen, amiért szerinte Éva megsértette a becsületét és rágalmazta őt.

A páros hétfőn lehetőséget kapott a békülésre, de Alekosz erre nem volt hajlandó, így a háború folytatódik. Alekosz kedd reggel a Facebookon reagált a hétfői fejleményekre.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szerintem minden pert nagyon komolyan kell venni, és bizony igen beszédes Éva részéről az effajta lenéző méltatlankodás. Ő azt mondja, hogy nem vagyok tisztában alapvető jogi fogalmakkal. A rágalmazás és becsületsértés fogalmának az eldöntésére gondol. Először a tartozásom visszafizetésének határideje előtt nyilvánosan nemfizetéssel megvádol, majd a neki más beszélgetések kapcsán elküldött Hitler-portrét zaklatásnak állítja be. Nyilvánosan. Itt nem állt meg, továbbment. Felszólította az embereket, hogy mint ilyennek, náci zaklatónak, kölcsönt vissza nem adónak, pénzt senki ne adjon. Természetesen ezt is a tisztelt nyilvánosság előtt. Megjegyzem, Baukó Éva a kölcsönt egy összegben, határidőre, maradéktalanul visszakapta. Sohasem volt bennem nemfizetési hajlandóság. Aki azt gondolná, hogy Éva itt megállt, az téved. Ezután következett a már jól bevált Havas Henrik-módszer, a szexuális zaklatás. Ezzel vádolt meg engem Baukó Éva, tette ezt természetesen a lehető legnagyobb publicitással” – fogalmazott Alekosz.

Vajon hogy folytatódik a harc?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!