Bulvár-celeb

2024.05.29. 16:00

Agydaganattal operálták Keresztes Ildikót, így van most a népszerű énekesnő

Keresztes Ildikó egy ideje már nem vállalt nyilvános szereplést, nemrég kiderült, hogy egy szörnyű betegség akadályozta meg ebben.

MW

Keresztes Ildikó a munkájának élt, nem volt ideje magára figyelni

Forrás: MW bulvár

2023 nehéz időszak volt Keresztes Ildikó életében. Júliusban meghalt az édesapja második felesége, Zsóka, akivel nagyon szerették egymást, augusztusban elhunyt egy nagyon közeli zenészbarátja, Matyasovszki Géza, aztán a nyár végén Ildikó annyira lebetegedett, hogy a fellépéseit is le kellett mondania. A kezelések nem segítettek, végül szteroidinjekciókkal hozták rendbe. Akkoriban az énekesnő így nyilatkozott a Borsnak:

Hosszabb folyamat, hogy az ember ráállítsa magát az öngyógyításra a táplálkozása megreformálásával, egészségesebb életmóddal. Nekem nem sok időm van ezzel foglalkozni a rengeteg munka mellett

– mondta.

Bekövetkezett a legrosszabb

Néhány hónappal a nyilatkozat után, 2023 novemberében Ildikó arra ébredt egy reggel, hogy nagyon szédül és hányingere van. A sztár először nem gyanakodott rosszra, a frontra fogta a tüneteket. A szédülés valamelyest enyhült is, de a hányinger és a furcsán rossz közérzete nem javult. Az énekesnőt végül egy barátnője vitte be az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára, ahol különféle vizsgálatokat végeztek rajta, de nem találtak semmilyen eltérést. Egészen addig, amíg a koponya-CT ki nem mutatta, hogy egy 3 centiméteres tumor ül a homloklebenyén.

DHE_8785
Keresztes Ildikó
Fotó: Zsedrovits Enikő / Forrás: Dunaújvárosi Hírlap

Keresztes Ildikót februárban megműtötték, a tumort eltávolították az agyából, és teljes pihenésre kötelezték. Erről az időszakról úgy nyilatkozott egy hetilapnak, hogy nagy ajándék volt az élettől az egyévnyi pihenés. Mint elmondta, megértette végre, hogy minden apróságnak érdemes örülni, akár egy szál virágnak is, illetve arról is beszélt, hogy egyre erősebbnek érzi magát, és reményei szerint ősszel visszatér a színpadra.

Mint a Bors írja cikkében, megkeresték telefonon Keresztes Ildikót, hogy érzi magát most, de az énekesnő arra hivatkozva, hogy éppen elutazott és nem szeretne nyilatkozni, udvariasan elhárította a lap érdeklődését.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!