Bulvár-celeb

2024.06.16. 19:52

Ők is mindent beleadnak, mutatjuk a legdögösebb szurkolókat az Eb-n

Nemcsak a pályát, a lelátót is érdemes figyelni: nagyon szexi szurkolóik vannak a csapatoknak.

MW

Ivana Knöll a horvát csapat "kabalája" is lehetne

Fotó: Instagram

A szép cselek, hatalmas gólok és örökké emlékezetes mérkőzések mellett Németországban is „születhetnek” olyan sztárok, mint például a katari labdarúgó-világbajnokságon híressé vált horvát Ivana Knöll, aki rendre extravagáns ruhákban jelent meg az utcán és a stadionokban. Természetesen ő sem hiányozhat az összeállításunkból, amelyben vadító szépségeket szedtünk össze az Eb előtt. Jöjjenek tehát a lelátók legszexibb hölgyei – akiket az Origo mutatott meg így együtt.

A horvátok a lelátókon jól állnak

Ivana Knöll, a szuperszexi szurkolók királynője A 31 éves szépségnek azonban a torna előtt nagyot kell még harcolnia, ugyanis egy rajongója folyamatosan el akarja lehetetleníteni az Instagram-oldalát, melyet már több mint hárommillióan követnek. Bosszúból, mert Ivana nem hajlandó OnlyFans-oldalt indítani még a mostaninál is merészebb tartalmakkal.

 

Nem lehet elmenni szó nélkül Ines Nikic mellett. A horvát influenszer Ivana Knöllhöz hasonlóan a katari focivébén tett szert ismertségre – még ha nem is akkorára, mint kolléganője –, de a szexi tengerparti fotói így is bejárták a világot.

 

A balhés angol szurkolólány, Astrid Wett

Az online pornózásból élő Chelsea-szurkoló, Astrid Wett is érdekes személyisége lehet az Eb-nek. A 23 éves szépség óriási Chelsea-szurkoló, a közösségi médiában rendszeresen oszt meg magáról dögös képeket, és egy ideje már az OnlyFans-oldalon is megtalálható.

 

A szuperszexi portugál modell, Margarida Corceiro

Ki ne ismerné a portugál sztárfocista, Joao Felix exét, Margarida Corceirót, aki bár szakított a támadóval, minden bizonnyal a portugál válogatott egyik nagy szurkolója lesz. Mondjuk ezt annak ellenére, hogy jelenleg a szupermodell a hírek szerint a Forma–1-es sztár, Lando Norrisszal jár együtt.

 

Nehéz szavakat találni a belga szépségre, Michele Lacroix-ra

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City belga szupersztárjának, Kevin De Bruyne-nek a felesége, Michele Lacroix is gyakran tűnik fel a lelátókon, minden bizonnyal ott lesz a németországi Európa-bajnokságon is.

 

És a világ leghíresebb focistafelesége, Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo gyönyörű barátnője, Georgina Rodríguez gyakran meglepi szexi fotókkal népes rajongótáborát a közösségi médiában. Az argentin születésű szépség ugyanis közösségi média influenszer és modell lett, méghozzá az egyik leghíresebb. 

 

Milliók követik a mindennapjait, figyelik az öltözködési szokásait. Rodrígueznek két közös gyereke van Ronaldóval, másik három gyermekének pedig mostohaanyja.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!