Bulvár-celeb

2024.06.01. 06:30

Sosem találná ki, miért öltözött Törpillának a Jászai Mari-díjas színésznő (videó)

Oszvald Marika fájdalmak közepette is komolyan veszi a nagymamaszerepet.

MW

Oszvald Marika játékos alkatnak vallja magát

Forrás: MW bulvár

A sokak által szeretett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Oszvald Marika 72 évesen ugyanúgy elemében van, és ugyanolyan játékos kedvű, mint fiatalkorában is volt. 

Az örökmozgó színésznő nemrég az unokája, Vince kedvéért öltözött be egy fotózásra Törpillának, mivel a fiúcska nagyon szereti a meséket. A büszke nagymama pedig szerette volna meglepni a kicsit egy vicces fényképalbummal gyermeknapra. Marika még fára is mászott annak ellenére, hogy mostanában csak sántikálni tudott a betegsége miatt - írja a Bors.

20230523_Kishableány Mozipremier_MG_Ripost_040
Oszvald Marika
Fotó: Markovics Gábor

Én egy játékos alkat vagyok. Színésznő vagyok és nagymama is

- mondta a mindössze 150 cm magas művésznő, aki kizárólag az unokája kedvéért öltötte magára a kék kezeslábast, a fehér ruhát, sapkát és a szőke parókát. 

Annak ellenére, hogy nemrég még kérdéses volt, képes lesz-e újra egyáltalán színpadra állni.

Marikát ugyanis olyan súlyos ízületi bántalmak gyötörték, hogy csak sántikálni tudott. Orvosról orvosra járt, mígnem egy természetes gyógyszer segítségével újra teljesen rendbe jött. Azóta újra öröm számára a mozgás, a kis Vince pedig edzésben tartja:

Megfogja a kezemet és húz magával. Úgy közli velem, hogy teendő van, hogy: séta!  A sétából persze futás lesz, mert rohan ide oda, nekem pedig rohannom kell utána. Mindig azt mondom, hogy egy nap lefut egy maratont.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!