Bulvár-celeb

8 órája

Nagy Melanie olyan szelfit tett ki az oldalára, hogy G.w.M-et megeszi a méreg

Fiatal zenésszel szelfizett G.w.M exe, Nagy Melanie, a pletyka pedig azonnal elkezdődött, hogy mi lehet közöttük.

MW

Forrás: RTLII/Nőcomment

Új sztárszerelem van alakulóban? Meglepő szelfi került napvilágra, a rajongók pedig azonnal összeboronálták a két hírességet. Varga Márk, azaz G.w.M exéről, Nagy Melanie-ról van szó és a botrányhős énekesről, Azahriah-ról – írja a Bors.
A csinos kétgyermekes anyuka sokoldalú személyiség: több nyelven beszél, tévé- és rádióműsort vezet és sminkmesterként is tevékenykedik. Úgy fest, a bulizást sem veti meg, a napokban ugyanis belevetette magát az éjszakába, és nem mással fotózkodott, mint a tinik kedvenc zenészével, Azahriah-val. A szelfihez Melanie azt írta: 

„Zha-zahriah” – valamint egy szívecskét és kacsintós fejecskét mellékelt. A kommentelők egy része ezt leleplező vallomásnak vette, és gratuláltak az új álompárnak.

Sokan azonban némi fricskát érzékeltek a kép hátterében. Azahriah ugyanis hírhedten nemezise Nagy Melanie exének, G.w.M-nek. A történet úgy kezdődött, hogy a fiatal énekes készített egy videót, amin több hazai zenészről is becsmérlően beszél, G.w.M-et például „Pizza King-type” rappernek nevezte. Márk válasza sem maradt el, az adok-kapok végül állítólag békével végződött, ám a közvélemény úgy könyvelte el az összezördülést, hogy G.w.M féltékeny a fiatal énekest övező imádatra.

Többen ezért úgy vélték, Melanie ezzel a fotóval inkább csak beintett a volt párjának.

Egy intelligens nő megvárja a megfelelő alkalmat, hogy szépen csendben visszaszúrjon

– vélekedett egy rajongó.

Ha ezt GwM meglátja! Nem kell ehhez együtt lenniük, maga a fotó is szívroham lesz

– kárörvendett egy másik.

Visszavágó

– fogalmazott tömören egy harmadik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!