Bulvár-celeb

2 órája

Ismét sztárparádéval kényezteti a nézőket a TV2, izgalmasabbnál izgalmasabb műsorok jönnek

Augusztus 12-től jön az Újratervezés következő évada, indul a Password, folytatódik a Farm VIP.

MW

Szabó Zsófi és Lékai-Kiss Ramóna

Forrás: TV2

Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatón több műsoráról is fontos információkat közölt a TV2 Csoport. Bejelentette az Újratervezés 4. évadának indulását a TV2 Klubon, bemutatta a hamarosan képernyőre kerülő Password – A jelszó című gameshow-t és ismertette a Farm VIP új évadának szereplőit.

Újratervezés

Augusztus 12-én a TV2 Klubon folytatódik az Újratervezés. A 4. szériában a TV2 Klub nagykövete, Szabó Zsófi csatlakozik Stohl Andráshoz, hogy rászoruló családok lakásálmait váltsák valóra. Zsófiék mellett Szabó András Csutival és Lehoczky Léna lakberendezővel is találkozhatnak a nézők. Az elképesztően lelkes, mindenre elszánt csapat idén újabb családok életét varázsolja álomszerűvé, akik amellett, hogy a lakáshelyzetük gyökeresen megváltozik, felejthetetlen élményprogramokon is részt vehetnek. A mostani szériában is sok híresség állt a jó ügy mellé, akik szintén láthatóak lesznek a műsorban. Ezúttal is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők.

Amikor felkértek a műsorra, gondoltam, hogy nagy hatással lesz rám mások életét segíteni, jobbá tenni, megváltoztatni. De amikor ez megtörtént a valóságban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fájdalmasan megható lesz mindennek részese lenni. Ez a produkció számomra nem egy lehetőség, nem egy munka volt, hanem ajándék. Megismerni a családok történetét, majd látni az arcukon az örömöt, részt venni abban, hogy megváltozik az életük… Nem tudom szavakkal leírni, mit jelentett nekem ez a pár hónap. Egy biztos, nem ugyanaz a Szabó Zsófi vagyok, mint aki a műsor előtt voltam

– mondta el Szabó Zsófi, aki azt is hozzátette, nagyon boldog, hogy a Mokka mellett az Újratervezésben is kipróbálhatta magát.

„Az Újratervezés egy olyan élmény a műsorvezetői karrieremben, amelyhez fogható nincs. Látni emberi sorsokat, amint hetek alatt életeket tudunk megváltoztatni, és színtiszta örömöt adni, az egy kicsit nekünk, műsorvezetőknek is feldolgozhatatlan. Teljesen új élmény volt Zsófival és Csutival dolgozni ebben az évadban. Azt gondolom, hogy a triónk pontosan azt adja majd a nézőknek, amit mi éreztünk minden forgatási napon: Adni jó!” – egészítette ki Zsófi gondolatait Stohl András.

 

Forrás: TV2

Szabó András Csuti projektmenedzserként csatlakozott a műsorhoz. Az előző részekből már ismerős Lehoczky Léna lakberendezővel szorosan együttműködve azért feleltek, hogy a felújítás építőipari és lakberendezési szempontból is a lehető legnagyobb rendben menjen.

Szeretem projekt volt a javából. Nagyon megörültem, amikor megcsörrent a telefonom, és felkértek erre a műsorra. Nagyjából követtem az előző évadokat és kimondottan rajongtam az amcsi változatért. Már az első forgatási napon tudtam, remek csapat tagja vagyok. Elképesztő sorsokat és drámai életutakat mutatunk majd be. Büszke vagyok, hogy ennyi családnak tudtunk segíteni, jelentősen javítva az életminőségükön. Sokat sírtam, de még többet tanultam. Bízom benne, hogy lesz 5. évad is, akkor már nem kell hívni, jövök magamtól!

– tette hozzá Csuti.

A műsor augusztus 12-én, 21:30-kor indul a TV2 Klubon.

Password

A TV2-n debütál Amerika legendás gameshow-ja, a Password – A jelszó. A műsor háziasszonya a TV2 sztárja, Lékai-Kiss Ramóna, akinek ez az első önállóan vezetett vetélkedője. Mint mondja, évek óta nagy álma volt kipróbálni magát ebben a szerepkörben. A sajtóeseményen vállalkozó kedvű újságírók játszottak Ramónával és két sztárvendéggel, Deutsch Anitával és Lissák Laurával.

Lékai-Kiss Ramóna és Lissák Laura
Forrás: TV2

A Password – A jelszó című vetélkedő 1961-ben az Egyesült Államokban indult hódító útjára, és jelenleg is látható. A formátum lényege, hogy a legszórakoztatóbb sztárok civilekkel állnak párba: őket segíthetik hozzá az elképesztő pénznyereményhez, miközben úgy kell kitalálniuk szavakat, hogy csupán rövid kifejezéseket, egyszavas segítségeket adhatnak egymásnak. A civil versenyzőknek olyan hazai hírességek segítenek, mint többek között Szabó Zsófi, Gönczi Gábor, Marics Peti, Dombóvári Vanda, Kucsera Gábor vagy Ábel Anita. 

A korábban kétszer is Az év női műsorvezetőjének választott Lékai-Kiss Ramónának nem ez volt idén az egyetlen új feladata: 2024-ben TV2 Titkok Ramónával című podcast műsora is útjára indult, amely az első saját talk show-ja.

Password – A jelszó, hamarosan a TV2 műsorán.

Farm VIP 

A Farm VIP új évadának szereplőit  Demcsák Zsuzsa és Zsolti gazda már július közepe óta látja el feladatokkal. Íme, a 16 híresség, akik bevállalták, hogy maguk mögött hagyják a városi forgatagot, és nomád körülmények közt megküzdenek fizikai és lelki korlátaikkal: 

a Sárgák csapatát Aurelio, Bálint Antónia, Barnai Judit, Dopeman, Fekete Pákó, Horváth Gréta, MC Ducky és Pumped Gabó alkotják, míg a Pirosak csapatát Blága Tünde, Dávid Petra, Kapi Levente, Kiara Lord, Kováts Gergely Csanád, Lukács Miklós, Nagy Zsolt Leo és Szalontai Szilvi erősítik.

A TV2 Csoport változatos műsorkínálattal készül a következő tévés szezonra, amiben rekordmennyiségű saját gyártású tartalmat hoz el a magyar nézőknek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!