Bulvár-celeb

2 órája

Valami nagyon nincs rendben: éjszaka rendőrt hívott L.L. Juniorra az exe

L.L. Junior magánélete úgy tűnik, teljes válságban van: a héten nyilvánosan üzent gyermeke anyjának, szombat éjjel pedig eljárás indult ellene, mert Dárdai Blanka kihívta rá a rendőröket. Mi történik?

MW

Forrás: Instagram

 L.L. Junior szombat hajnalban olyan módon viselkedett barátnőjével, hogy Dárdai Blanka végül kétségbeesésében a rendőrséghez fordult segítségért - írja az Origo. 

„Nem tudom, hogy volt pontosan, én csak annyit láttam a hajnali kutyasétáltatásból hazafelé jövet, hogy Junior feldúltan jött ki a házból. Később jött egy rendőrautó. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget” – mesélte a neve elhallgatását kérő lakó a story.hu-nak.

„A ma hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett" - közölte a BRFK Kommunikációs Osztálya.

A héten nem ez az első botrányos hír a zenészről, volt párjának nyilvánosan üzent, mert állítólag nem láthatja a gyerekét, az Ázsia Expressz sajtótájékoztatója kapcsán pedig az derült ki, hogy a műsor forgatásán is agresszíven viselkedett Dárdai Blankával.

Kamerák előtt alázta porig a barátnőjét

A napokban írt arról az Origo, hogy L.L. Junior ki akarja vágatni durva viselkedését a TV2 hamarosan induló műsorából, az Ázsia Expresszből, ahol pont Dárdai Blanka volt a párja.

Egy stábtag ezzel kapcsolatban elárulta, hogy L.L. Junior sokszor elviselhetetlenül viselkedett a párjával a forgatáson:

Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését.

Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer" – mondta egy stábtag.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!