Bulvár-celeb

2 órája

Varga Viktor szerint ezért lett provokátor Benkő Dániel

Az énekes a sokakat megosztó, világhírú lantművészt félig apjának tekintette.

MW

Varga Viktor

Forrás: MW bulvár

Fotó: Kiss Annamarie

Varga Viktor ismerte a világhírű lantművészt, aki szerinte zseni volt, de azért volt furcsa, mert alkalmazkodott a világ igényeihez.

Az énekes mindig is a saját szabályai szerint élt, így nem meglepő, hogy az emberek néha furcsán néznek rá. Ezt az évek alatt megszokta már, sőt élvezi, hogy kitűnik a tömegből. Varga Viktor pénteken Hajdú Péter YouTube-műsorának vendége volt, ahol a gyerekkoráról és világszemléletéről beszélgettek.

A műsorvezető elárulta, hogy ha az énekesre néz, egy hasonlóan nagyszerű, de megosztó művész jut eszébe: Benkő Dániel...

benko daniel-opi (13)
Benkő Dániel megosztó személyiség volt
Forrás: MW bulvár

Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, tíz alkalommal, hogy találkoztunk és voltam nála, meg ő is nálam. Nem emlékszem, mi volt a kapcsolódási pontunk, de azt tudom, hogy azonnal egymásra nézve tudtuk, hogy azonos a vér

– mondta erre Varga Viktor, aki nagyon jó, intelligens  embernek tartotta a művészt.

Hajdú Péter és az énekes is egyetértett abban, hogy Benkő Dániel nemcsak provokátor, de kiváló művész is volt, az Varga Viktor pedig hozzátette, hogy sokat tanult tőle.

"Biztos, hogy hozzájárult a személyiségemhez. Így konkrétan most nem tudom, mit mondhatnék, de biztos láttam tőle egy-két szabad mozzanatot, amit felhasználtam én is. Most képzeld el, hogy egy világszintű, de legalább Európa szintű lantművész vagy, végtelen lemezeladással, ismert vagy. Mi jön ezután, egy olyan világban, ahol nem kellenek se lantosok, se művészek? Hát akkor beleőrülsz" – mondta el a véleményét az énekes.

Varga Viktor szerint a lantművész provokatív magatartásával csupán alkalmazkodott a világ igényeihez - derül ki a Bors cikkéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!