Bulvár-celeb

9 órája

Végre! A sármos Nagy Ő megtalálta az igazit

Tóth Dávid és kedvese, Tímea néhány hónap után összeköltöztek, sőt, már a babát is tervezik.

MW

Tóth Dávid megtalálta az igazi nagy Őt

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Mára már igazi sztár lett a világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó: megnyerte Kucsera Gáborral az Ázsia Expresszt, szerepelt a Dancing with the Starsban, és ő volt az egyik évadban a TV2 Nagy Ője.

Bár a műsorban nem sikerült megtalálnia az életre szóló szerelmet, nem kell aggódnunk a jóképű sportolóért, ugyanis tavaly év végén elérkezett az életébe a nagy Ő, Timi személyében. A gyönyörű fogorvossal annyira boldog a híresség, hogy néhány hónap után össze is költözött vele, sőt, már a gyermekvállalásról is beszéltek.

Dávid elárulta hogy egy edzőteremben ismerkedett meg Timivel, ahol szóba elegyedtek, randira hívta, és rögtön egymásra is találtak.

Az olimpikon elmondta, hogy igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni. Vagy kiruccannak egy hosszú hétvégére, vagy épp a családjaikkal találkoznak, a lényeg, hogy időt tudjanak szakítani egymásra. Tóth Dávid hamarosan megismeri szerelme nagyobb családját is, így a folyamatosan fejlődő kapcsolatuk újabb szintre emelkedhet – írja cikkében a Ripost. 

Íme, Tóth Dávidék közös interjúja:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!