Bulvár-celeb

20 órája

Szívszorító, mit hagytak Damu Roland sírjánál

Damu Roland pár napja lett volna 50 éves, sírjánál is megemlékeztek a születésnapjáról.

MW

Fotó: Mediaworks Archívum

Szívszorító ajándékot hagytak Damu Roland sírjánál írja a Ripost.

Szívszorító, mit hagytak Damu Roland sírjánál
Fotó: Ripost

A színészt a tévéképernyők mellett a legtöbben bírósági ügyei miatt ismerhették, 2012-ben ugyanis négy és fél év börtönbüntetésre ítélték barátnője, Palácsik Tímea bántalmazásáért és megerőszakolásáért. 

Damu végül példás magaviselete miatt 2 év és 3 hónap után szabadult. Élete azonban sajnos ezután sem jött egyenesbe, színészmunkái nem nagyon voltak, de legalább úgy tűnt, a magánélete rendbe jön. Feleségével 2015-ben házasodott össze, egy kislányuk is született, ám ezután elváltak. Damu Roland sokáig nem fizetett gyerektartást, a kisbabát is elvették tőlük, s a gyerek gyámja beperelte őket.

Damu Rolandról ezután már csak az a hír jutott el a legtöbb emberhez, hogy 2021 decemberében koronavírus-fertőzéssel kórházba vitték, kritikus állapotban volt, s végül december 27-én meghalt. 

A színészt 2022. február 22-én temették el a Farkasréti temetőben.

Damu Roland sírját tavaly novemberben megrongálták, a színész egyik családtagja elmondta, a sírt lefújták festékkel, és tele volt levelekkel, amelyek tartozásokat követeltek vissza.

A vandálok azóta nem tértek vissza, a Ripost ugyanis a napokban ellátogatott a színész sírjához, amely újra szépen gondozottnak tűnt és két gyönyörű csokor friss virág volt is rajta, valószínűleg a színész születésnapjára emlékezve, amely szeptember 8-án lett volna.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!