Bulvár-celeb

2 órája

Együtt sírunk Hajdú Péterrel: kegyetlen állatkínzó miatt fordult a nyilvánossághoz

A műsorvezető mindennél jobban szereti az állatokat, nem csoda, hogy indulatos szavakkal fejezte ki döbbenetét ismerősei két kutyájának esete miatt.

MW

Forrás: MW bulvár

Fotó: Móricz István

Hajdú Pétert nagyon megrázta az a hír, amit egy ismerősétől kapott, a könnyeivel küszködött. A brutális állatkínzással kapcsolatban közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait – írja a Metropol. 

„Az egyik barátom küldte át Seres Anna posztját, melynek olvasása közben a sírás fojtogatott! Annáék Miskolc mellett laknak! 

Ezt a rajzot egy kislány rajzolta, akinek volt két csodálatos kutyája: Bella és Batu! Bella golden retriver, Batu pedig ázsiai juhasz. A család barátja, a gyerekek játszótársai voltak. Örültek és szomorkodtak együtt a gazdikkal. 

Egyik este a család véletlenül rosszul zárta a kaput és a két kutyus elindult világot látni. Égre-földre keresték őket, a Facebookon is posztolt róla Anna, hogy nagyon hiányoznak, és ha valaki látja őket, írjon neki. 

Hajdú Péter ismerősei égre-földre keresték két kedvencüket
Forrás: Facebook

A két kutyát holtan találták meg! Megvizsgáltak őket és megállapították, hogy a család szeme fényeit egy mocskos, pszichopata, aljas féreg lelőtte!! Két ártatlan kutyát lelőtt egy pszichopata! 

Anna kislánya le is rajzolta, hogy mi történt. A kis rajzon ő csak csúnya bácsiként emlegeti ezt a gyilkost! Mit élhettek át ezek az ártatlan kutyák és mit élhetnének át Annáék és a gyerekek, akik azóta folyamatosan sírnak! Milyen kibaszott világ ez?! Bízom benne, hogy a rendőrség már nyomoz és el fogja kapni ezt a szívtelen pszichopatát, mert aki két gyönyörű kutyát képes kegyetlenül megölni –ráadásul az egyik golden retriver, ami az egyik legbarátságosabb fajta – az az emberre is veszélyes!” – írta felindultan a műsorvezető. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!