Bulvár-celeb

2024.09.10. 10:52

Micsoda jó hír! Hosszú jegyesség után végre beköthetik Tücsi fejét

A gyönyörű műsorvezető hét éve menyasszonya Sofron István jégkorongozónak, de talán most minden megváltozik.

MW

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és jegyese, Sofron István

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

A szerelmesek között eddig az esküvőszervezés szóba sem került, Tücsi azonban most elgondolkodott azon, hogy mégis oltár elé állna kedvesével, nem szeretne a most oly divatos kifejezéssel szólva „örök menyasszony” lenni. 

Pedig már az eljegyzés is egy valóságos küzdelem volt kedvese, Sofi, azaz Sofron István számára: számtalan ékszerbolt meglátogatása után harmadik nekifutásra sikerült a legalkalmasabb helyet és időpontot megtalálnia, hogy feltegye Tücsinek a nagy kérdést. 

A lánykérés végül varázslatosan sikerült: a sportoló a budai várban térdelt le Tücsi elé éjfélkor, amikor végre már csak kettesben voltak a gyönyörű panorámás kilátást csodálva – idézi fel cikkében a Metropol.

Tücsi
Tücsi most elgondolkodott a házasságon
Fotó: Szabolcs László

A házasság azonban eddig nem volt téma közöttük, még annak ellenére sem, hogy 2019-ben megszületett kislányuk, Nara Sophie. Tücsi most elárulta, miért: a gyereket sokkal erősebb köteléknek tartják, mint a házasságot. Most azonban olyan változás történt az életükben, ami miatt előfordulhat, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

Épp 7 éve, hogy jegyben járunk. Ennek emlékére szerettünk volna egy közös képet csinálni, amikor a kisMukink is odaugrott. Mi mindig is azt vallottuk, hogy számunkra a gyermek erősebb kötelék, mint egy házassági papír, de most, hogy végre egy országban fogunk élni, talán nekilátunk az esküvő szervezésének is. Talán...

– írta sejtelmesen a közösségi oldalára Tücsi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!