Bulvár-celeb

2 órája

Kiszel Tünde rajongói magukon kívül vannak kedvencük fotója láttán

A naptárdíva indián lánynak öltözve örvendezteti meg a férfiszemeket.

MW

Kiszel Tünde naptár nélkül már elképzelhetetlen

Forrás: MW bulvár

Fotó: Bánkúti Sándor

Kiszel Tünde szeptemberi naptárfotójával indul az ősz. A médiaszemélyiség ezúttal egy egzotikus karakter, Pocahontas  bőrébe bújt. A védjegyévé vált naptárja legújabb fotóját meg is mutatta a közösségi oldalán, hogy azok se maradjanak le az élményről ,akik nem tudták megvásárolni a különleges kiadványt. 

A 2024-es lapozható naptárt a Disney-mesék főszereplői ihlették, Tünde az elmúlt hónapokban megmutatta már magát a Jégvarázs Elzájaként, Kis hableányként és Mary Poppinsként is. Az őszt pedig Pocahontas, a gyönyörű, foglyul ejtettet indiánlány jelmezében nyitotta meg, amivel már néhány óra alatt több száz lájkot zsebelt be.

A kommentszekcióban pedig rajongói – jellemzően fiatal férfiak – olyan bókokkal halmozták el, mint a „Miss Szeptember”, „Csodálatos”, „Szexi istennő”, sokan pedig szívecskékkel és a dögösség elismerését jelző tűz jelecskékkel reagáltak a posztra.

Válasz a kínzó kérdésre

Tünde hódolói nem csupán a neten fejezik ki tizteletüket, sokan szólítják meg az utcán vagy rendezvényeken, közös képet kérve tőle. A legelszántabb rajongók pedig az aktuális naptárral felszerelkezve érkeznek hozzá, és dedikálást szeretnének - írja cikkében a Ripost. 

Hunyadi Donatella édesanyja nemrég betört TikTokra is, egy friss videójában pedig a vele kapcsolatos legégetőbb kérdésre adott többé-kevésbé megnyugtató választ. 

Nagyon sokan kérdeztétek, hogy lesz-e 2025-ben exkluzív Kiszel Tünde-falinaptár. Talán igen, talán nem. Ki tudja? Jó találgatást és tippelgetést!

– hagyta kétségek között rajongóit Tünde. 

A nagy siker miatt azonban kizárt, hogy a jövő évre ne készülne valami nagy dobással. Tavaly már januárban akkora volt az érdeklődés, hogy el is kapkodták a példányokat a naptárjából. A díva akkor ezt mondta a Metropolnak:
„Jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Nagyon sikeres a falinaptáram, utánnyomást kellett készíteni! Konkrét számot nem mondanék, szeretnék misztikus maradni! Ez egy exkluzív naptár, sima boltokban nem is forgalmazzuk, csak a honlapomon lehet megrendelni” – mesélte büszkén az ország Tüncije. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!